Datum: 1-2 december 2022
Plats: Stenungsbaden, Stenungsund (30min från Göteborg)
Tid: start 12:00 (1 dec), slut 13:00 (2 dec)
Pris: 5999:-
i priset ingår deltagande på konferensen båda dagarna, logi, samtliga måltider (inkl 3-rätters middag dag 1) samt transfer t/rt Gbg-Stenungsbaden

Har du frågor? Kontakta oss via learningforum@ri.se

Tyvärr är Learning Forum 2022 fullbokat!
Då intresset för Learning Forum och det Livslånga lärandet varit stort har alla platser gått åt. 

Vill du säkra din plats på nästa års Learning Forum? Skriv upp dig på INTRESSELISTAN för att ges möjlighet att anmäla dig före alla andra.

Learning Forum är en mötesplats för dig som arbetar inom utbildning och/eller kompetensförsörjning i privat eller offentlig regi. Här får du en unik möjlighet att uppdatera dig på aktuell forskning och utveckling, samt diskutera dess betydelse. Genom föreläsningar, aktivt deltagande i workshops och möten med experter, beslutsfattare, forskare och kollegor utforskar du möjligheter på området och knyter samtidigt nya kontakter som stärker ditt professionella nätverk.  

Årets tema är ”Livslångt lärande”. Det handlar om hur vi kan stärka Sverige som lärandenation och möta de komplexa utmaningar som samhälle och yrkesliv står inför, men det handlar också om människors nyfikenhet och vilja till lärande och utveckling. Hur väcker vi nyfikenheten på och förmågan till lärande genom hela livet? Vilka förändringar står vi inför? Hur kan olika aktörer agera för att öka förutsättningarna för det livslånga lärandet? 

Unga människor idag växer upp med stora möjligheter till ett varierande och utvecklande yrkesliv utan inlåsningar. Låt oss ta vara på de möjligheterna.

Varmt välkommen till Learning Forum 2022!

Konferensen anordnas av RISE Livslångt Lärande som förnyar och utvecklar hur, när och varför vi lär – både som individer och organisationer. Vi vill att lärandet ska vara lättillgängligt och lustfyllt genom hela livet och är övertygade om att detta bidrar till ett bättre samhälle med starkare organisationer, mer levnadsglädje för människor och mer hållbara lösningar på framtidens utmaningar.