Learning Forum 2023

Årets Learning Forum kommer att gå av stapeln den 4-5 december i Göteborg. Vi både konfererar och bor på härliga Radisson Blu Scandinavia, endast 5 minuters promenad från Nils Ericsson-terminalen.

Tack vare forskning vet vi en hel del om hur vi lär oss genom livet, både som individer och som kollektiv. Under Learning Forum 2023 riktar vi vårt fokus mot hur olika forskningsområden kan hjälpa oss att förstå olika aspekter av lärande på ett djupare plan och förnya hur vi utformar lärresor inom både skola och arbetsliv.  

Vi kommer bland annat att fördjupa oss i forskning om hur man lär genom att lära andra, att mäta lärande samt hur den snabba tekniska utvecklingen påverkar våra kognitiva förutsättningar för lärande. Utifrån detta tittar vi närmre på hur kunskapen kan tillämpas för att förnya och förbättra förutsättningarna för livslångt lärande. 

På årets Learning Forum kommer du att samtala, processa och nätverka med beslutsfattare och strateger som arbetar med lärande i olika sektorer i samhället. Skola, näringsliv, myndigheter och akademi – här knyts nya, meningsfulla kontakter för samverkan.

Tillsammans med andra Learning Forum-deltagare kommer du att ha möjlighet att vidga dina perspektiv och utforska nya idéer i en tillåtande och kreativ miljö. Målet är att ge en djupare förståelse för olika dimensioner av lärande och nya insikter som du kan ta med dig och använda i utvecklingsarbetet i din organisation. Tillsammans förnyar vi lärandet i Sverige! 

Early bird-erbjudande

3 899 kr

(Gäller t.o.m. 25e september,
därefter 4 899 kr)

  • Datum: 4-5 december 2023, lunch till lunch
  • Plats: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg
  • Tid: Start kl. 12 den 4 dec, avslut kl. 13 den 5 dec

I priset ingår deltagande på konferensen och samtliga måltider inkl. 3-rätters middag och mingel dag 1. Logi på Radisson Blu Scandinavia går att lägga till till ett självkostnadspris på 1100:- för enkelrum. I Enkelrum ingår frukost samt tillgång till gym & spa under vistelsen.

Programmet uppdateras löpande på denna sida, så håll utkik både här och i våra sociala medier.